Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"No volem ser trossos de carn a les discoteques"

Las discotecas piden que el cliente pueda estar de pie para abrir en Navidad

“Malgrat no tinguis l’edat mínima, si et poses un vestit ajustat i escotat el porter et deixarà entrar a la discoteca”. El fet de que les noies a les discoteques només siguem uns pits i un cul és una realitat, i el pitjor de tot és que ho normalitzem i ho acceptem. Segons la meva experiència, quan un noi no segueix la normativa de vestimenta d’un local, automàticament el fan fora; en canvi, a qualsevol noia la deixen passar encara que no respecti aquest codi.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fins i tot, m’he trobat en la situació de veure que a nois no els deixen entrar a una discoteca pel simple fet de ser homes i ja n'hi havia massa a dins. Perquè, està clar que és 'importantíssim' que hi hagi meitat noies i meitat nois… Deixem enrere aquest pensament heterosexual i antic i deixem de tractar les noies (i nosaltres de permetre-ho) com a trossos de carn, productes de les discoteques.