Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"No vaig anar al concert de Coldplay, però entre Instagram i els amics, com si hagués estat allí"

Coldplay en el Estadi Olímpic Lluis Companys / RICARD CUGAT

Estan per tot arreu. A Instagram, pel carrer, a Twitter, per televisió, a la ràdio... Són omnipresents. El grup britànic Coldplay, que va acabar la seva etapa de gira per Barcelona, diumenge al vespre, va rebre el suport de milers i milers de fans que van gaudir com feia anys no gaudien d'una de les millors bandes musicals del món.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

De fet, jo personalment, no hi vaig poder assistir per la dificultat d' aconseguir una entrada, no pel preu sinó per la gran afluència i demanda que va tenir, fa gairebé un any, quan van sortir a la venda. I això que han augmentat el nombre de concerts que tenien previstos, sinó encara hagués estat més difícil.

Tot i no haver-hi anat, sembla que hi hagi estat els quatre dies dels concerts perquè entre els seguidors d'Instagram i els meus amics he vist gairebé totes les actuacions amb totes les cançons, els espectacles lumínics i un aspecte de l'estadi olímpic, que feia molt que no veia així.

Òbviament, no té ni punt de comparació veure-ho 'in situ' que per la petita pantalla i a trossos, però ho recordaré a la meva memòria com si hagués estat a Montjuïc.