Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Abandonades pels taxistes

Concentración de taxis durante la huelga indefinidida en Barcelona de enero del 2019. / EFE / Toni Albir

Potser pot interessar saber l'experiència que va viure una neboda meva amb dos amigues seves.  Sortien del Palau Sant Jordi d'un concert multitudinari, passades mitjanit, i com sigui que no coneixien molt be l'entorn de Montjuïc, per no viure a Barcelona, seguint a la multitud i pensant que anaven en bona direcció,  es van trobar en uns carrers deserts de la Zona Franca. No sabien com sortir i es van quedar quasi soles.  Concients  d'haver-se perdut i del perill que podien correr 3 noies joves soles, van trucar a 2 telèfons que tenien de centrals de taxis, i demanant per favor rapidesa per la situació en què es trobaven.  Els taxis varen contestar que ho sentien molt i que tardaríem com a mínim 1 hora. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per sort, una d'elles va aconseguir el telefon de Cabify, i als 10 minuts tenien un cotxe al davant.

Queda clar, si la ciutadania pogues votar entre els taxistes i els VTC,  qui dels dos sortiria guanyador.  Perquè  els usuàris volem rapidesa, seguretat, netedat i educació.  Només cal veure el "comportament" i l'educació que han tingut els taxistas aquests dies  amb la ciutadania.