Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Sobiranistes, preneu nota del que ha passat amb el 'brexit'"

Manifestante favorable al ’brexit’ paseando por las calles de Londres. / Frank Augstein (AP)

El cum laude del catalanisme l'ha ocasionat l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, en la seva intervenció al Parlament com a diputada, dient: "S'ha de seguir parlant el català amb qui pel seu aspecte físic no sembli català. S'ha de deixar de banda aquest costum de passar a parlar el castellà quan ens sembla que la persona no és autòctona".

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Presideix l'alcaldia d'una població puntera en el procés independentista. Col·loca altaveus per tot el poble, adoctrinant als ciutadans, igual que la de Girona, també diputada i alcaldessa, ambdues premiades pel seu suport al sobiranisme. Com el nostre actual president, imposant la seva influència a la ciutadania, promovent (sense cap remordiment) la separació dels catalans (els de primera i de segona), fent més gran la franja divisòria entre els independentistes i els que no ho són.

Pretenen ampliar la base, xifrada en un 47% aproximadament. Des de fa molt temps no tenen majoria, però els sobiranistes volen "fer entrar el clau per la cabota", fent ús de tota mena de tripijocs com "ho tornarem a fer"; però mai reconeixeran que varen errar i tampoc demanaran perdó a la ciutadania. Al contrari: ara diuen que la culpa és de l'Estat.

Sobiranistes, si us plau, feu un reset i ara que es planteja bé una taula negociadora amb l'Estat, aprofiteu-la i no poseu més bastons a les rodes per justificar el victimisme, deixant de banda la millora dels serveis públics, en detriment del benestar ciutadà. Preneu nota del que succeeix amb el brexit: s'han tirat a la piscina sense saber si hi haurà aigua, ni conèixer el que esdevindrà durant aquest any de negociació i el seu final.