Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'amenaça més gran pel món

Paneles de energía solar en el barrio neoyorquino de Brooklyn, en Estados Unidos. / MARK LENNIHAN (AP)

Ho hem notat tots. Aquest any hem estat més temps del normal amb màniga curta, i ara sí és cert que ens abriguem, però ja no és com fa anys que ens havíem de tapar al matí perquè ens congelàvem de fred. No només passa aquí, sinó a tot el món. Passa el que tant hem sentit a parlar i no hem estat capaços de donar-li la importància que es mereixia. Sí, el protagonista d'aquests fets és el canvi climàtic.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El canvi climàtic ha portat a un augment de la temperatura, com hem notat, especialment a partir de mitjans del segle XX. També ha portat a canvi en els cicles agrícoles i un augment del nivell del mar. És així que per evitar que això vagi a pitjor potser hauríem de repensar com estem fent les coses i començar a donar-li la importància que té. Tal com va dir el Secretari General de les Nacions Unides, Ban Ki Moon: "El canvi climàtic és l'amenaça més gran per la seguretat a la que s'enfronta el món".