Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La mort de la mort (o immortalitat)

zentauroepp42971392 madrid 17 04 2018 mas domingo jose luis cordeiro cientif180523164629 / JOSE LUIS ROCA

Us imagineu la vida eterna i sense mort, aquí a la terra? Sembla ciència-ficció però ja no ho és del tot, ja que segons diferents científics de gran prestigi mundial i de gran reputació com José Luis Cordeiro, David Wood i Aubrey de Grey, entre d'altres, estan fent nombroses conferències i congressos en espais selectes i elitistes predicant que la mort serà opcional d'aquí a 25 anys o abans.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

D'aquests tres científics que he citat, el més optimista i que admiro més és el veneçolà José Luis Cordeiro, professor fundador de la Singularity University, assessor de diferents multinacionals entre elles Google, Facebook, Microsoft, la NASA i director de Millenium Project. El professor José Luis Cordeiro creu que els humans podrem assolir el desig més gran de qualsevol humà: la immortalitat o més ben dit l'amortalitat, ja que si per mala sort cau un meteorit o hi ha una catàstrofe natural tot això podria anar-se'n en orris. Segons aquest prestigiós intel·lectual, els humans i la ciència podran arribar "matar la mort" en qüestió de dues dècades.

Aquests científics han explicat en nombroses conferències, esdeveniments i en diferents mitjans de comunicació que es comença a trobar la curació de bona part de les malalties (del càncer, de la sida i altres malalties com el parkinson...). I això no només ho diu José Cordeiro sinó que ho diuen Facebook, Microsoft, IBM, Google i una llarga llista de multinacionals de grandíssima reputació que cada dia s'està eixamplant. Desenes de científics ja auguren un canvi del paradigma mundial i crec que tot plegat acabarà amb una elitocràcia.

No cal ser gaire intel·ligent per saber que el que predica aquest senyor pot ser cert en un futur. A simple vista sembla una ximpleria però crec que amb el pas del temps creixerà el nombre de suports a aquesta controvertida teoria científica que no deixa indiferent a ningú i que acabarà amb una elitocràcia, una RBU (renda bàsica universal) i un món molt millor del que tenim avui.