Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sota la lluna plena de desembre

Luna llena desde la montaña de Montjuic en Barcelona. / FERRAN NADEU

La lluna plena de desembre il·luminava tant que si conduïes t'enlluernava i et costava de seguir la carretera. Era una lluna especial, d'aquelles que es veien perfectes. Es va fotografiar des de quasi tots els llocs del nostre planeta i la varem poder veure des de tots els angles encara que sempre era ben rodona. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hi ha cultures que creuen que aquesta lluna té un poder especial que ens afecta d'una manera concreta; d'altres, que no ens afecta per res. Sigui com sigui, del que no es pot dubtar és de la seva gran bellesa. Sigui blanca, groga, taronja o vermella, aquesta lluna era visualment magnífica. I tot perquè la veiem des de la distància. Si estiguéssim allà mateix potser no en podríem captar la seva essència. D'aquí que també està bé de vegades saber-se distanciar dels problemes. Saber-los viure a una certa distància ens permet de contemplar-los amb un angle més obert i saber així millor què fer en cada moment.