Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Soc professora de francès a l'Escola Oficial d'Idiomes, i com que estic de baixa els meus alumnes es queden sense classes"

Imagen de archivo de un aula de un colegio. / Epi_rc_es

Soc professora de francès en l'Escola Oficial d’Idiomes de Viladecans i aquests dies comencen les classes. Malauradament, jo no podré començar per estar de baixa, però el pitjor és que els alumnes que s’han matriculat als cursos que m’han assignat tampoc podran. Des de fa anys, incomprensiblement, sembla ser que manquen professors a les llistes. Per altra banda, a la gent que s’hi apunta triguen mesos abans de donar-los un número. Això és el que m’ha explicat un amic que es va apuntar al juny o juliol i que a mitjans de setembre encara no tenia una posició a la llista.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els matriculats es mereixen poder gaudir de les classes des de el primer dia o com a molt, no trigar més d’una setmana. ¿Per què no hi ha gent a les llistes de substitucions? ¿Algú té la resposta?

Cal agilitzar els tràmits, sense negligir-los, i cal promoure l'ensenyament públic.