Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Semàfors mal programats (i perillosos) al Poblenou

Barcelona, pels ciclistes que circulen en sentit Besòs pel carril bici del carrer de Pujades, a l'arribar a l'alçada del tram central de la Rambla de Poblenou, es troben amb un pas de vianants semaforitzat. Quan el semàfor dels vianants hi ha llum verda, el semàfor dels ciclistes del carril bici (que només té una cara) hauria d'estar en àmbar intermitent.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En l'actualitat, quan els vianants tenen llum vermella, els ciclistes tenen llum àmbar intermitent; i quan els vianants tenen llum verda, els ciclistes tenen el semàfor apagat. Per tant, caldria resoldre aquesta incidència de mala programació dels semàfors per evitar possibles accidents entre vianants i ciclistes. 

Vaig posar aquest risc en coneixement de l'Ajuntament el 28 d'abril, se'm va assignar un codi de petició, però incomprensiblement no ho saben veure ja que a dia d'avui tot segueix igual. 

La meva pregunta és: algú em pot ajudar a resoldre aquesta incidència?