Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"CB Sant Josep, obligats a buscar alternatives privades fora de Badalona"

Manifestación a favor del C.B. Sant Josep, en una foto de archivo en Badalona.

El Club Bàsquet Sant Josep denunciem que l'Ajuntament de Badalona no ha complert amb el seu compromís d'oferir-nos espais perquè puguem tornar a jugar i entrenar a la nostra ciutat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No s'han habilitat estructures tipus carpes per ampliar el nombre de pistes i la capacitat d'hores d'entrenaments i partits a la ciutat, tampoc s'ha reestructurat l'actual ocupació de pistes municipals per optimitzar-la. Per últim, tampoc s'ha redactat un reglament d'usos de les instal·lacions municipals i això és greu: no hi ha un criteri públic d'assignació d'espais, ni transparència sobre qui els està fent servir.

Som una entitat esportiva sense ànim de lucre que acomplim una activitat d'interès públic, i que tenim els mateixos drets que qualsevol altra a dur a terme la nostra activitat a Badalona. Tenim més de vuitanta anys d'història i som un dels clubs de formació de bàsquet de referència a Catalunya amb un ampli reconeixement arreu.

Tornem a veure'ns obligats a buscar alternatives privades fora de Badalona amb uns sacrificis operatius i econòmics que posen en perill la continuïtat del Club. El tracte que rebem par part de l'administració que hauria de vetllar per la nostra supervivència, és totalment inacceptable.