Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Saber perdonar

Una amazona trota con su caballo al paso del pelotón del Tour, ayer durante la sexta etapa. / REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Avui he llegit una notícia que m'ha deixat garratibat. Resulta que l'UCI (Unió de Ciclisme Internacional) ha demanat perdó per expulsar del Tour de France a un ciclista professional per un error que finalment no va cometre. Davant dels temps que vivim i que fa tant de temps que tots sabem les injustícies que patim i que fins i tot en molts casos són rectificades per diferents proves irrefutables, en comptes de demanar perdó, no diuen res i segueixen cruelment al mateix lloc de treball i cobrant.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per això veure amb els meus ulls que algú tant important com és aquesta Unió que s'hagi excusat públicament, m'ha fet refregar els ulls i despertar la ment. Que maco que seria que totes les persones que votem perquè són i seran senzillament els nostres representants facin servir aquesta paraula tan noble: Us demano perdó! I tot seguit dimiteixin del seu càrrec! Llavors tots plegats ens creuríem que alguna cosa de debò està canviant dins d'aquest món aparentment tant inaguantable.