Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Resposta de l'Ajuntament de Barcelona a un lector: "El telèfon del civisme no és un òrgan resolutori"

Un grupo de personas consulta sus teléfonos móviles.

Amb relació a la carta d'Alberto Argudo, l'informem que el telèfon del civisme és un dels canals receptors de les incidències, queixes i peticions de servei que la ciutadania fa arribar a l'Ajuntament però, cal tenir en compte que, en cap cas és l'òrgan resolutori de les mateixes sinó que la seva missió és recollir-les i derivar-les als departaments que correspongui.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per tal de fer la seva tasca, els operadors del telèfon del civisme disposen d'uns protocols a seguir per a poder gestionar cadascuna de les trucades que reben; dades com ara la identificació del ciutadà, el lloc del fet o el tipus de material que s'ha de retirar de la via pública són algunes de les dades mínimes que cal facilitar per a emplenar les fitxes de petició de servei correctament, i que aquestes arribin als agents resolutoris que posteriorment hauran d'executar-lo.

Lamentem la sensació de desànim argumentada pel ciutadà, fet que va ocasionar la desestimació de seguir amb la seva comunicació de la incidència detectada al carrer Rosselló número 193.