Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El futur de les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona"

Terrenos de la UB donde se ampliará el Hospital Clínic / JORDI OTIX

La notícia de la futura ubicació del Hospital Clínic s'ha fet ressò a la majoria dels diaris de les darreres setmanes, remarcant la magnitud innovadora de la futura obra. Però curiosament, en cap dels mitjans s'ha fet al·lusió a com quedarà la situació dels esports de la Universitat de Barcelona, totalment invisibilitzats. Perquè, no es pot oblidar que les instal·lacions esportives universitàries situades a la Diagonal permeten practicar als potencials grans esportistes universitaris, als docents, al personal PAS, als 'alumni' i a altres usuaris, esports com ara el rugbi, l'atletisme, el tenis, el futbol, el bàsquet, l'handbol, el pàdel ... i moltes més modalitats en un entorn absolutament privilegiat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En cap cas, s'ha parlat de si hi haurà una permuta, un conveni o una altra solució per ubicar la pràctica esportiva. La UB contempla l'esport dins el seu ideari, i tots els experts sostenen la importància de practicar esport, millor a l'aire lliure i amb assiduïtat, com a benefici per a la salut mental i física. És desconcertant que es canviï un ús esportiu per un altre sanitari, sense menció del futur de l'esport universitari.