Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta de una lectora: "Què està passant a Castellar del Vallès?"

Imagen de archivo de una plaza de Castellar del Vallès. / JOSEP GARCIA

L'actual consistori porta molts anys governant amb majoria absoluta. Quan parlem els veïns, tots veiem i comentem el mateix, no entenem què està passant i com és que s’aprofita la precampanya electoral per anunciar una piscina, que el poble fa molts anys que demana.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El nostre poble de 24.933 habitants, no té una piscina pública i venim d'estius amb onades de calor molt fortes. Què passa amb els carrers? Què estem fent a les zones escolars? Com és que la comunicació de l'ajuntament al ciutadà no és transparent? La propaganda política és molta i molt difusa, els ciutadans demanen temes concrets i fan preguntes.

I a l'alcalde, si li demanes l'hora, et contesta el temps que fa, no parla clar. Per exemple, un dels problemes socials que estan fragmentant al poble, és què es fa a l'Antiga fàbrica de la Playtex (volen construir uns pisos amb l'Incasòl), l'ajuntament promet que els pisos són pels joves de Castellar, fan unes llistes totalment estadístiques i propagandistes, i si ens documentem veiem que la informació no és certa ni clara, i els veïns tots volem pisos de protecció oficial pels nostres joves a Castellar.