Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"No tenim escola assignada per als nostres fills"

Un profesor abre las puertas del centro educativo, ayer en València. / MIGUEL LORENZO

Encara no tenim plaça per als nostres fills de 14 i 15 anys a un institut públic. Després de sis mesos d'espera. Vam fer la preinscripció i van quedar en llista d'espera, i avui encara no tenen plaça. Hem fet trucades, escrit mails i hem fet tot el que ens han dit i dilluns 14 encara no tenim plaça.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ens diuen des de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) que és l'institut on els vam preinscriure qui ho gestiona, i que des de l'OME començaran a gestionar els alumnes sense plaça dilluns, quan s'inicia el curs. A més, ens van dir fa un parell de mesos que per al fill gran només hi havien places a tres escoles concertades i eren religioses. Nosaltres els vam dir que no podíem dur-hi als nostres fills perquè no som creients.

Algú té alguna idea de què més podem fer perquè els nostres fills comencin l'institut aquest dilluns dia 14 com qualsevol altre noi o noia? Atès que el Departament d'Educació no té cap solució, potser algun dels lectors ens pot donar alguna idea de què puc fer dilluns amb els meus fills.