Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Sóc un malalt crònic amb patologies molt doloroses i incapacitants i no em visiten a l l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa"

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa

Sóc un pacient amb discapacitat legalment reconeguda, malalt crònic amb patologies com artrosi i d'altres, molt doloroses i incapacitants, que eren tractades a la clínica del dolor de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, a on he deixat de ser atès i tractat presencialment des de fa més d'un any, tot i patir més dolor per manca de cap tractament presencial adient.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I davant la contínua i reiterada negativa per part d'atenció a l'usuari a programar-me cap visita presencial ni, sense més retards, les infiltracions lumbars que em va prescriure el doctor Fernández de la clínica del dolor, i que segons aquest doctor se m'havien de posar l'octubre de 2020, però no han estat ni programades encara, exposo que tot i les continues queixes fetes per e-mail, telèfon i presencialment, tant per mi com per la meva dona, encara continuo esperant.

Quants mesos més creuen que hauré de seguir esperant a ser atès i tractat? Per les infiltracions ja fa vuit mesos que m'espero, i pateixo un dolor constant insoportable degut a la manca de tractament, així com més pèrdua de mobilitat i d'autonomia personal, i dolor emocional en veure'm cada dia una mica més limitat, i havent de conviure dia i nit amb un dolor molt díficil de suportar.

Fem queixes i més queixes però no rebem cap resposta. El dolor cal tractar-lo presencialment, no amb pseudovisites per telèfon. L'hospital al·lega, diu i repeteix que el meu doctor està de baixa laboral i que no tenen prou personal, però tot i entendre-ho, considero que com a pacient i malalt tinc dret a ser atès i tractat de manera presencial i que no he de patir més dolor perquè falti personal.

Demano que em programin sense cap més retard la visita presencial i la visita per punxar-me les infliltracions lumbars. I s'ha de sancionar com pertoqui la reiterada negativa a programar visites presencials d'aquest hospital, malgrat que el risc per covid-19 ja és molt baix, ja que el personal sanitari ja està vacunat i jo també.