Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La ingenuitat d'Ada Colau

La alcaldesa de la ciudad de Barcelona, Ada Colau, durante una rueda de prensa. / FERRAN SENDRA

Diu la alcaldessa que una directiva d'una gran multinacional li va oferir aconseguir el títol universitari sense passar les corresponents proves, i que està convençuda que ho feia "sense cap mena de mala fe, per voluntat d'ajuda altruista o fins i tot quasi-maternal". Sembla mentida que la alcaldessa pugui ser tant ingènua. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El fer favors aparentment desinteressats per part de les persones amb poder és la forma més bàsica d'iniciar una corrupció, si acceptes els deus un favor i quan els convingui t'en demanaràn un a tú i et sentiràs obligat a tornar-los-hi.

A mé,  en un cas com aquest és un favor que implica una il·legalitat, amb la qual cosa et tenen enganxat, si no els tornes el favor podrien posar-te en problemes.

Fa por tenir una alcaldessa tan ingènua, esperem que no hagi acceptat gaire altres favors que li hagin ofert "sense cap mala fe i de forma completament desinteressada".