Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Gràcies als professionals dels mitjans escrits, als distribuïdors i quiosquers per treballar per nosaltres

Un hombre compra la prensa en un quiosco de Madrid el pasado 27 de marzo. / EUROPA PRESS

Cada dia em sumo a l'emotiu moment d'homenatge al personal sanitari que lluita per combatre el coronavirus. Però en aquests moments també vull dedicar el meu reconeixement a tots els altres professionals de serveis essencials que no estan a primera línea però també treballen cada dia per nosaltres, amb compromís i serietat.

Entretodos

Especialment amb aquesta carta vull dedicar un moment d'atenció emocional per als professionals dels mitjans de comunicació escrits, als seus distribuïdors i quiosquers, als professionals de la indústria del paper i resta de materials i personal de les impremtes que fan possible la seva impressió.

Ara, anar al quiosc a comprar el diari és molt més que la rutina d'abans, em fa tornar a la sensació de normalitat per un moment, i aquests moments, avui, són un regal. #Joemquedoacasa però hi ha força gent que surt a treballar per a mi i per a tots. Tenen tot el meu agraïment.