Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Felicitats, Quim Monzó

Quim Monzó, en la sede de Òmnium Cultural, donde recibió el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes / JULIO CARBO

La magnitud de la tragèdia, El perquè de tot plegat, Mil cretins, No plantaré cap arbre... Novel·la, conte o article periodístic són els gèneres amb què acostuma a delectar-nos el genial Quim Monzó. Felicitats pel seu Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

He tingut la sort de coincidir amb ell a l'establiment de l'Avinguda Mistral on para a esmorzar abans d'entrar al seu taller d'escriptura. Recordo que un dia, després de demanar el cafè amb llet, va començar la conya: "Amb llet de vaca. I la vaca, com es diu?". A les vuit del matí, ja està fent el miniconte (a part dels 130 publicats) a partir de qualsevol petitesa. Aquells dies, jo treballava Guadalajara amb alumnes de quart d'ESO, però no li ho vaig dir.

Per molts anys puguem gaudir de la seva mirada humorística i burleta sobre la realitat quotidiana amb la seva columna diària. Per cert, escric aquestes línies amb bolígraf i paper al Cafè Doré de Gran Via. Ell ja sap de què va.