Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Estic fart del tacticisme dels nostres polítics

El rey Felipe VI saluda al ’president’ de la Generalitat, Quim Torra, a su llegada a la plaza de Catalunya en agosto del 2018, en el aniversario de los atentados del 17-A. / EFE / FRANCISCO GÓMEZ (EFE)

Segons el Casares l'Institut d'Estudis Catalanstacticisme és, a més de definicions d'accions de guerra, “l'habilitat de dissimular les activitats per a aconseguir un fi”, que pot ser honorable o no, seguint els preceptes de Maquiavel

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Les següents linies són el resultat d’estar tip i fart de la classe de tacticisme que impregna la majoria de les manifestacions i declaracions públiques dels nostres polítics, consistent sempre a desqualificar l'adversari i magnificar la pròpia contraproposta.

Siguem seriosos, ja que ara ens ho podríem prendrer com a un insult a la intel·ligencia de la ciutadania. Pel contrari, analitzant i valorant les motivacions que motiven les controversies territorials (persones a la presó principalment), opinem que si el tacticisme és necessari, cal portar-lo a la pràctica molt més ben calculat i contrastat.

No són acceptables actituds que han provocat que els catalans opinem que la classe política és una de les nostres principals preocupacions. Compte, doncs, abans que sigui massa tard.