Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els diners del futbolistes

REGATE. Messi, en uno de los partidos de la International Champions Cup. / REUTERS /E. RUTHERFORD

És un escàndol els diners que es mou en el futbol i a més és immoral. Estic d'acord que no tots podem guanyar el mateix i que persones amb un talent superior a la mitjana, tingui un benefici més substanciós, en particular als quals contribueixen al benestar dels seus conciutadans, com a científics, investigadors, sanitaris... I com no, també als quals ens ajuden al fet que la nostra vida sigui més plaent, com a artistes, restauradores i, és clar, esportistes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que em sembla una aberració és que una persona pugui guanyar a l'any 35 milions d'euros, més de 2,9 al mes, la qual cosa són 97.000 al dia (més de 1,6 milions de les antigues pessetes) i que el sou interprofessional del present any a Espanya és de 9.908 euros. El del president del Govern no arriba als 80.000 i si ho extrapolem a EUA el president Trump cobra uns 371.000 euros anuals. I no m'atreveixo a comparar amb alguns investigadors que es trenquen el cap per trobar una vacuna que salvi a milions de persones, perquè seria penós.