Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els esplais i els caus estem patint molt"

Foto de grupo de los cerca de 400 monitores participantes en la Jornada de la Federació Catalana de l’Esplai. / FUNDESPLAI

Els esplais i caus estem patint molt. Portem des del març amb molta incertesa, com tothom, però a això se li afegeix la situació estranya en la qual vivim, ja que, no pertanyem a l'escola i en les trobades que fem els dissabtes es trenquen els grups bombolla.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En un primer moment es va fer una prova pilot amb esplais i casals d'estiu i aquesta prova va sortir bé. Però arriba l'hivern i molts esplais estem en locals on normalment estem amuntegats en espais petits i haurem de fer meravelles per tal de poder fer les activitats dels dissabtes.

Un altre punt problemàtic, és el de les colònies, que amb els recursos econòmics i de voluntaris que tenim, és molt difícil per la majoria d'esplais poder complir les noves ràtios i les mesures de seguretat per tal de poder portar a tots els infants i joves de colònies. Creiem que som els eterns oblidats i necessitem que els governs pensin en nosaltres.