Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La CUP i la antidemocràtica maquinària espanyolista

L'article 155 per la via encoberta és el que s'aplica amb  l'intervenció de l'Estat espanyol amb tota la seva maquinària  institucional i en tots els àmbits possibles (financer, sobretot,  social, escolar, llingüístic, cultural...). A tot això, la CUP  s'està implementant com a part d'aquesta antidemocràtica maquinària  espanyolista.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Molts ciutadans mai hem votat a Mas com a opció política  per al nostre país, per motius diversos. Les idees són liures i la  llibertat d'expressió és la millor bandera que pot avalar un país en  qualsevol democràcia moderna. Però això no treu que el màxim actiu del  procés cap a la independència, i cada dia més, és l'actual president  en funcions de la Generalitat de Catalunya. 

Negar aquesta evidència és habilitar la militància al sector més ranci i reaccionari del PP. I, en aquest sentit, la dilatació en el temps de la investidura del  senyor Artur Mas com a nou president és la millor estratègia de  l'Estat espanyol en l'agressió permanent a les institucions catalanes.  

Només quedaria preguntarse: ¿des de quan militen de forma encoberta al  Partit Popular els principals responsables, irresponsables històrics  (per no dir embogits, per tenir tot un país pendent d'ells), dirigents  de la CUP?