Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Barcelona, ciutat sense espais verds

Un día con ambiente contaminado en la ciudad de Barcelona, el pasado diciembre. / DANNY CAMINAL

Barcelona és una ciutat poderosa, que es troba entre un dels principals destins turístics a nivell internacional. És una ciutat amb un gran teixit associatiu i empresarial. I, a més, Barcelona és una ciutat activa i innovadora en molts aspectes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara bé, tenint en compte que es tracta d'una ciutat completament envoltada per cinturons industrials, afegint-li el port i l'aeroport, la contaminació que pateix és innegablement descarada. Encara que molts dels propis ciutadans no ho percebin en el seu dia a dia, la ciutat es troba sota un núvol de pol·lució que no para de créixer dia rere dia.

Això afecta directament a la salut de tots i totes. I és que sembla impossible plantejar-se sortir a córrer o a fer un passeig per qualsevol indret del centre de la ciutat i tastar una mica d'aire pur.

Arribats a aquest punt, no entenc com entenent la situació en la què ens trobem, seguim sent una de les ciutats amb menys zones verdes. Potser hauríem de plantejar-nos habilitar més parcs i zones verdes per tal de contrarestar, en la mesura que sigui possible, la quantitat d'aire contaminat que ens toca respirar cada dia.