Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Tenim capacitat d'acollida per als joves immigrants no acompanyats

El ’conseller’ Chakir El Homrani y el primer teniente de alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, presentan los avances conjuntos en materia de politicas activas de ocupacion. / Ricard Cugat (El Periódico)

Llegeixo aquests dies els grans problemes que hi ha per a instal·lar a un conjunt de menors no acompanyats i també alguns immigrants.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però en aquest país tenim una capacitat d'acollida per a molts milers de persones tan sols fent un tomb de clau. Em refereixo a totes les cases de colònies o de convivències que estan dotades de tot allò que cal per a viure-hi. És ben cert que moltes estan lluny de les poblacions, però no totes. A més, a tots els llocs que habitualment fan romiatges solen haver-hi cases que són de les confraries, amb les mateixes condicions d'habitabilitat.

La major part d'aquestes cases pertanyen a escoles o institucions de caire religiós i allò deuria facilitar la seva utilització. Sistemes de transport i de cessió temporal de la propietat no haurien de ser problemes irresolubles.