Reelecció de Tebas

Javier Tebas serà president la LaLiga durant quatre anys més, fins al desembre del 2027. El que era un secret a crits serà avui, almenys de manera provisional, una realitat, ja que ahir va acabar el termini per a la presentació de candidatures i només l’advocat d’Osca ha sigut capaç de reunir els 11 avals necessaris per continuar al capdavant dels clubs de Primera i Segona Divisió.

Avui està prevista la reunió de la Comissió Electoral de LaLiga (formada per cinc clubs elegits a l’atzar: Vila-real, Rayo Vallecano, Girona, Eibar i Leganés), que validarà la candidatura presentada per Tebas i el proclamarà com a president de LaLiga de manera provisional, i s’obrirà un període burocràtic per a possibles al·legacions que puguin produir-se.

Si tot va segons els terminis prefixats, el més normal és que Tebas torni a ser president de manera oficial durant la setmana que ve. En realitat, Tebas és l’únic que ha intentat ser president, sabent-se guanyador des de molt abans de presentar la seva burocràtica dimissió, el 22 de novembre.